Om webbplatsen

Välkommen till SLFF:s webbplats, slff.se. Här har vi samlat en del information om webbplatsen och idéerna bakom den.

Syftet med SLFF:s webbplats är att ge service och information till förbundets medlemmar och andra som har intresse av eller berörs av förbundet och dess verksamhet, för att bidra till en effektiv administration.

På slff.se finns idag ungefär 90 sidor. Vi arbetar hela tiden för att få in fler delar av vår verksamhet på denna webbplats då vi vill underlätta för våra besökare att hitta rätt information.

Större/mindre textstorlek

Vill du öka eller minska storleken på texten på vår webbplats? Läs på Funka Nu för att se hur du enkelt gör.

Ny webbplats

I april 2011 lanserade vi vår nya webbplats med ett modernare utseende. Vi har arbetat med att få en användaranpassad webbplats med högre tillgänglighet så att vi bättre kan tillgodose våra användares behov.

En nyhet är huvudnavigeringen, i form av en toppmeny, där ämnesområdena samlas under ett antal kategorier. Till vänster hittar du undermenyerna till varje kategori.

Startsidan innehåller också fler och bättre funktioner än tidigare. Där finns direktingångar till Krönika, tidskriften Manus och en A-Ö-lista med direktlänkar till specifika sidor på webbplatsen samt en sökfunktion. Du har också möjlighet använda dig av RSS, för att prenumerera på nyheter och pressmeddelanden.

En annan nyhet är att du som medlem via medlemsingången har möjlighet att interagera med andra medlemmar i vårt diskussionsforum.

Arbetet med webbplatsen är i och med lanseringen inte färdigt. Webbplatsen är en kommunikationskanal som kontinuerligt kommer att förbättras utifrån besökarens behov.

Kontakt

Har du synpunkter på webbplatsen är du välkommen att kontakta oss i webbredaktionen.

Du når oss på e-postadressen:
Anita Hyttinen, anita.hyttinen@slff.se
webbredaktör
08-440 84 80