Välkommen till Bokmässan 27 september!

Fredag den 27 september är det läromedelsförfattarnas dag på Bokmässan i Göteborg och vi vill gärna träffa dig där.

Som medlem får du delta i ett frukostseminarium med ordförande Per Kornhall och vid prisutdelningen av vårt läromedelsförfattarpris. Som om det inte vore nog bjuder vi dig på inträdet till mässan och på seminariekortet Skolspåret som ger dig tillgång till en rad intressanta seminarier.

Vi har ett begränsat antal seminariekort och de fördelas i den turordning som anmälningarna kommer in. Vänligen notera att inget reskostnadsbidrag ges för detta event. Vi bjuder på frukostseminarium, prisutdelning och inträde med seminariekort. Alla övriga kostnader står du själv för.

Fullbokad!

Anmäl dig genom att e-posta till adm@slff.se

Frukostseminarium

Fredag 27 september.
Frukost finns uppdukad i J Lounge från kl. 8.30.
Seminariet börjar kl. 9.00-9.40 i sal J2.

Börja dagen med en god frukost, träffa författarkollegor och lyssna till Per Kornhall, vår nya ordförande tillika skolexpert.

Prisutdelning av Lärkan och Lärkungen

Fredag 27 september kl. 12.00-12.50, Lärarscenen.

Det är dags att hylla vinnarna av årets läromedelsförfattarpris Lärkan och årets debutant Lärkungen. 325 000 kronor ska fördelas till årets vinnare och vi bidrar från golvet med applåder, busvisslingar och hejarop! Prisutdelare är Matz Nilsson, förbundsordförande i Sveriges Skolledarförbund.

Seminariekortet Skolspåret - gratis

Fredag 27 september, hela dagen.

Vad har ljudboken för plats i undervisningen och varför läser pojkar mindre än flickor? Vilka utmaningar står vi inför när det gäller källkritik och vilka färdigheter behöver vi för att navigera i en allt mer komplex och digitaliserad värld? Åsa Wikforss, Anders Hansen, Katti Hoflin, Jack Werner och Katarina Wennstam är bara några av alla kunniga och intressanta personer du har möjlighet att lyssna till under fredagens seminarier.

Skolspåret består av ett urval seminarier ur Bokmässans ordinarie program, speciellt utvalda med fokus på utbildning. Du väljer själv vilka seminarier du vill besöka under dagen.

Entré till Bokmässan ingår i kortet. Skolspårskortet är personligt och gäller endast den person vars namn står på kortet. Värdet är 990 kronor.

Hela Bokmässans seminarieprogram hittar du här: https://bokmassan.se/uploads/2019/05/bokmassan-seminarieprogram-2019.pdf

Vi ser fram emot att träffa dig på Bokmässan!