Beställ en läromedelsförfattare

Läromedelsförfattare är ämneskunniga personer med gedigen erfarenhet. Du som söker en föreläsare inom ett speciellt område kan beställa en läromedelsförfattare hos oss. Vi hjälper dig att hitta passande läromedelsförfattare – och den förmedlingstjänsten är kostnadsfri.

Vem kan beställa en läromedelsförfattare?

Alla organisationer, företag, skolor, bibliotek, föreningar, cirklar, kommuner, privatpersoner, seminarieanordnare och andra kan beställa en läromedelsförfattare.

Föreläsningar, seminarier, utbildningsdagar, workshops, debatter, lanseringar är några av de tillfällen där en läromedelsförfattare kan komma till användning.

Brett kunnande

Tillsammans representerar läromedelsförfattare ett brett kunnande. Allt från språk och ekonomi till kultur och politik, från natur och teknik till samhälle och religion. Läromedelsförfattare innehar en mångfald av kunskaper, erfarenheter och engagemang som lärare, studenter och elever landet över får ta del av.

Med hjälp av våra läromedelsförfattare har du en unik möjlighet att tillföra ditt verksamhetsområde kompetens, kunskap och nya idéer. Ett annorlunda möte för att skapa intresse, kompetens och engagemang. Vi förmedlar både debutanter och författare med lång erfarenhet.

Kontakta oss

När du är intresserad av att beställa en läromedelsförfattare kontaktar du oss på telefon 08-440 84 80 eller genom att e-posta till adm@slff.se. Beskriv i vilket ämne och för vilken målgrupp du vill beställa en författare så förmedlar vi kontakt till lämpliga läromedelsförfattare.

Vi hjälper även gärna till att upprätta ett avtal mellan er. Du som uppdragsgivare står för överenskommet arvode, eventuell resa och övernattning om inget annat är avtalat.